Hem / Nya TV-serier / Kurt Sutters nya serie – The Bastard Executioner
Kurt Sutter

Kurt Sutters nya serie – The Bastard Executioner

Producenten, skaparen och manusförfattaren till TV-serien Sons of Anarchy, Kurt Sutter, är på gång med en ny serie.

Enligt Deadline har FX gett klartecken för ett pilotavsnitt för Sutters nya drama The Bastard Executioner, vilket är historien om en riddare i Kung Edvard III: s armé som lovar att lägga ner sitt svärd och sluta kriga. Tyvärr är det lättare sagt än gjort, och riddaren råkar ut för ännu mer blodsutgjutelse.

Sutter kommer att skriva manus och producera serien tillsammans med Grazer och Francie Calfo på Imagine, för Fox 21 och FX Productions.  Han förväntas börja arbeta på The Bastard Executioner när den kommande sjunde och sista säsongen av SOA är klar. Inspelningen av pilotavsnittet är tänkt att inledas i slutet av nästa år.

 

Foto:  Gage Skidmore

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>