Hem / Nya TV-serier / Rabbids Invasion kommer till Nickelodeon
Rabbids Invasion

Rabbids Invasion kommer till Nickelodeon

Den 30 december kommer serien Rabbids Invasion till barnkanalen Nickelodeon.

Serien i 26 delar som sänds i halvtimmesavsnitt, är framtagen exklusivt för Nickelodeon och baseras på de oberäkneliga och omåttligt populära kaninliknande varelserna som vunnit miljontals fans världen över, och har med sina roliga tv-spel och videos med över 40 miljoner fans på YouTube.

En Rabbid är ett hardjur med märkliga likheter till tamkaninen. De har vit päls och utstående blå ögon som blir röda när de blir rasande, något som händer ofta då de är impulsiva, korkade och ologiska i sina handlingar. En Rabbid känns lätt igen på sitt karaktäristiska läte med ett skrikande Bwaaaaah!

Rabbids och dess karaktärer är skapade av Ubisoft som är en världsomspännande och ledande producent, utgivare och distributör av interaktiv underhållning. Tv-serien Rabbids Invasion är i sin tur skapad av Ubisoft Motion Pictures för Nickelodeon.

Rabbids Invasion har premiär måndag den 30 december 2013 klockan 7.40 på Nickelodeon. Serien sänds måndagar till fredagar på samma tid.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>