Hem / Nya TV-serier / Turbo F.A.S.T. Ny tecknad serie på Netflix
Turbo F.A.S.T.

Turbo F.A.S.T. Ny tecknad serie på Netflix

Netflix satsar på egna orginalserier och nu kommer den första för barn, Turbo F.A.S.T., med premiär på julafton tisdagen 24 december.

Turbo FAST produceras av DreamWorks Animation Television, och seriens karaktärer skapades av David Soren för DreamWorks Animations långfilm Turbo.

Det är en tecknad komediserie om snigeln Turbo och hans fartgalna gäng, Fast Action Stunt Team (F.A.S.T.),  där de fem första avsnitten kommer kunna ses under julen. I den svenska versionen görs rösterna av bland andra Petter, Kayo, Nassim Al Fakir och Claes Ljungmark.

Jeffrey Katzenberg, vd på DreamWorks Animation:

”Vi har länge sagt att Netflix revolutionerar tv-branschen och vi är glada att officiellt få vara en del av detta. Netflix har varit en fantastisk samarbetspartner och deras visioner har gett våra rollfigurer en otrolig plattform som familjer över hela världen kan ta del av.”

Ted Sarandos, innehållschef på Netflix:

”Vi är glada över att få arbeta med de skickliga historieberättarna på DreamWorks Animation och leverera Turbo FAST, vår första originalserie för barn, till familjer över hela världen lagom till jul. Nya avsnitt släpps under de kommande månaderna, så barnen kommer att ha något att se fram emot hela året.”

Trailer för serien

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>