Hem / Nya TV-serier / Ben McKenzie från The O.C blir Commissioner Gordon
GOTHAM BENJAMIN MCKENZIE

Ben McKenzie från The O.C blir Commissioner Gordon

Nu är det äntligen klart, Ben McKenzie(från bla. The O.C) kommer att spela Commissioner Gordon i Fox nya Batman prequel. Han kommer att klä sig i rollen som Detective James Gordon och som alla vet sedan blir Commissioner Gordon.

Förra månaden så bekräftade också Kevin Reilly att Gotham kommer att bli en sk. “True origin story” och att karaktärerna i serien inte kommer att ha sina ikoniska kostymer, utan istället kommer vi att få små smakbitar av vad som komma skall.

En serie som alla här ser fram emot

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>