Hem / Nya TV-serier / Heroes Reborn kommer 2015
Heroes Reborn 2015 release

Heroes Reborn kommer 2015

Kommer ni ihåg Heroes? Jag kommer i alla fall ihåg dom första 5-6 avsnitten och hur otroligt blown-away jag var, det kändes fräscht och nytt och väldigt spännande. Sen hände något, den tappade tempo och finliret kändes som bortblåst och jag har i ärlighetens namn inte sett klart hela sista säsongen. Så det är ju med ganska stor skepsis som jag läste att dom nu ska göra en kort återkomst av världen Heroes utspelar sig i och det med en 13 episod långt mini-event.

Serien kommer att utspela sig i samma värld, men med en helt fristående storyline. NBC’s Jennifer Salke har däremot sagt att några av dom förra skådespelarna kommer att dyka upp som cameos.

Salke går säger också:

Shows with that kind of resonance don’t come around often and we thought it was time for another installment. We’re thrilled that visionary creator Tim Kring was as excited about jumping back into this show as we were and we look forward to all the new textures and layers Tim plans to add to his original concept. Until we get closer to air in 2015, the show will be appropriately shrouded in secrecy, but we won’t rule out the possibility of some of the show’s original cast members popping back in.

Mer än så vet vi inte och det finns ändå någon liten del av mig som fortfarande hoppas att det här ska bli den första säsongen igen..

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>