Hem / Nya TV-serier / Seth Rogen och Evan Goldberg tar sig an Preacher för AMC
THE PREACHER TV SERIE

Seth Rogen och Evan Goldberg tar sig an Preacher för AMC

Efter många vändor har det nu landat på Seth Rogan och Even Goldberg att adaptera serietidningen Preacher för AMC. Alla verkar övertygade att det här kommer att bli nästa stor hit efter The Walking Dead och frågan är väl om Seth Rogen och Evan Goldberg klarar av det? Jag är ingen inbiten Preacher-läsare själv, men jag vet att serien har en skara väldigt dedikerade läsare där ute, vad säger ni? Är det rätt val, tror ni Preacher kommer att göra sig bra som tv-serie?

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>