Hem / Nyheter / Skydda Sjöhistoriska från The White Walkers
White Walker Dolk Sjohistoriska

Skydda Sjöhistoriska från The White Walkers

Alla vet vi ju att vålnaderna, The White Walkers är i princip omöjliga att stoppa. Det enda som kan stoppa dem är vapen smidda av drakglas. Så för att fira släppet av säsong 3 av Game of Thrones på Blu-ray och DVD kommer Warner Home Entertainment att placera ut replikor av dolkar av drakglas i Stockholm och Oslo. Självklart som inbiten Game of Thrones fan blir man ju alldeles varm i kroppen när Warner gör en sån här grej i lilla Sverige.

Säsong 3 finns att beställa via både CDON och Webhallen.

Om själva släppet av säsong 3 skriver Warner såhär:

Den hyllade tv-serien Game of Thrones tredje säsong

släpps på Blu-ray™ och DVD i Sverige den 17 februari. Säsong tre innehåller bland annat ”The Red Weding” en av de mest omtalade scenerna under 2013 som både chockade publiken och skapade rubriker världen över.

Vi får även följa den fortsatta striden om tronen mellan familjerna i de sju kungarikena. Lojalitet och relationer sätts på prov och flera går hemska öden till mötes. Familjen Lannister lyckas knappt hålla fast vid tronen efter Stannis Baratheons våldsamma anfall. Samtidigt pågår det stridigheter i norr som hotar med att förändra den övergripande maktbalansen då Rob Stark, kungen i norr, möter på motgångar i hans kamp att ta över tronen.
Det efterlängtade släppet innehåller även exklusivt bonusmaterial där vi får dyka djupare in i karaktärerna, familjerna och det politiska spel som utspelar sig i Westeros. Bonusmaterialet består bland annat av ljudkommentarer och förlängda och borttagna scener. Blu-ray™  boxen innehåller dessutom interaktiva guider, illustrerade berättelser och nästan två timmar av aldrig tidigare visat material från produktionen av  de omtalade avsnitten ”The Rains of Castamere” såväl som nya delar av  ”Red Wedding”.

I helgen kommer ni som bor eller är i Stockholm kunna se dolken och ni hittar den längs gångvägen vid vattnet på Folke Bernadottes Väg i höjd med Sjöhistoriska och Tekniska museet eller på de här koordinaterna: WGS 84: N 59° 19.866′, E 18° 7.183′

Här har ni en karta på var ni hittar den:


Visa större karta

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>