Hem / Nya TV-serier / From Dusk Till Dawn: A Netflix Original Series
From Dusk Till Dawn A Netflix Original Series

From Dusk Till Dawn: A Netflix Original Series

Kommer ni ihåg kultklassiskern From Dusk Till Dawn? Det var ett tag sedan, men när man inte trodde att Quentin Tarantino inte kunde göra något mer spektakulärt så landar den här filmen i våra DVD-spelare. Självklart är det ju mycket  Robert Rodriguez som gjort filmen till den klassiker den är idag. Men nog om filmen, för idag fick vi information av Netflix att From Dusk Till Dawn: A Netflix Original Series är på gång och kommer att dyka upp på alla marknader i Mars vilket passar perfekt när True Detective och House of Cards är klara. Så håll utkik på Netflix under mars.

Kommer ni ihåg när George Clooney sa: “No thanks, I’ve already had a wife”? Det var aldrig med i manuset utan improviserades av Clooney själv och skulle egentligen klippts bort. Men efter att filmstudion lagt med den i en trailer kände Robert Rodriguez att han inte längre hade något val än att ta med den. Känns såhär i efterhand som ett ganska bra val, eller hur?

Såhär skriver Netflix själva om serien:

“From Dusk Till Dawn: A Netflix Original Series” is centered around bank robber, Seth Gecko (Cotrona) and his violent, unpredictable brother, Richard “Richie” Gecko (Holtz), who are wanted by the FBI and Texas Rangers Earl McGraw (Johnson) and Freddie Gonzalez (Garcia) after a bank heist leaves several people dead. While on the run to Mexico, Seth and Richie encounter former pastor Jacob Fuller (Patrick) and his family, whom they take hostage. Using the family RV to cross the border, chaos ensues when the group detours to a strip club that is populated by vampires. They are forced to fight until dawn in order to get out alive. The series deepens the tone and expands the storyline of the film, adds new characters and backstories, and explores the Mesoamerican mythology behind the creatures inside the club.

Såhär ser själva postern för serien ut:

From Dusk Till Dawn A Netflix Original Series Poster

From Dusk Till Dawn A Netflix Original Series Poster

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>