Hem / Nyheter / Nytt The Simpsons intro gjort av Sylvian Chomet
the Simpsons Intro by Sylvian Chomet

Nytt The Simpsons intro gjort av Sylvian Chomet

The simpsons har ju fått sitt intro omgjort av stora namn genom tiderna, som tex. Guillermo Del Toro mm. Den senaste (som visades i Amerikans tv den 9:e Mars) är gjord av Sylvian Chomet som är den fantastiska regissören av dom animerade filmerna Triplets of Belleville och The Illusionist. I dom filmerna har han en väldigt typisk stil som i The Simpsons skapar en riktig unik känsla, delvis helt annorlunda men delvis helt spot on. Jag blir så pepp på det att jag helst skulle vilja se honom göra ett helt avsnitt.

Se hela introt här: http://youtu.be/AOi5OF7gAiM

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>