Hem / Nyheter / Vikings får tredje säsong

6 Kommentarer

Jättebra verkligen. Men önskar dock att de kunde satsat på serien från början istället för att göra ett stort gap mellan sändningarna. Jag tror nämligen att det är en populär serie och den blir bara bättre och bättre för varje avsnitt enligt mig!

Svara

Jag håller med, jag var själv lite skeptisk till serien när den kom och kunde inte riktigt komma in i den, men den växer verkligen avsnitt för avsnitt och nu känns den så himla rätt.

Svara

Bästa serien jag har sett!! En fråga när kan man se den på dreamfilm.se?

Svara

Jag håller med, utan tvekan riktigt bra serie. Jag skulle rekommendera att du kikar på den på HBO Nordic istället. Vill du veta när den kommer på dreamfilm får du fråga dom direkt, vi har ingen kontakt med dom.

Med vänlig hälsning,
Chris

Svara

När startar säsong 3 av Vikings i Sverige ???

Svara

Hejsan Marianne,

Säsong 3 finns i sin helhet på HBO Noric så det är bara att trotsa den svenska sommaren och binge-kolla hela 🙂 Om du inte redan har HBO Nordic kan du signa upp via den här länken: HBO Nordic Sign-up

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>