Hem / Nya TV-serier / 24kitten.com var ett aprilskämt
24kitten April Skämt

24kitten.com var ett aprilskämt

Vi fick precis reda på att 24kitten.com, kanalen för kattälskare var ett aprilskämt. Vi är ju såklart alltid för att köra aprilskämt och även om vi själva inte frivilligt kör egna aprilskämt så uppskattar vi dom som är riktigt bra. Och pressmeddelandet som Comedy Central skickade ut var välgjord och med den tillhörande trailern kan man ju inte annat än hylla dom för väl genomfört aprilskämt. Det tråkiga i historien är att pressreleasen skickades ut igår (den 31:a Mars) och det känns ju inte riktigt ok. Nej nästa år får dom skärpa sig och hålla sig till den 1:a April som alla andra gör.

Såhär skriver Comedy Central själva:

En digital Tv-kanal 100 % dedikerad åt katter var konceptet för Viacom International Media Networks lansering 24Kitten. Satsningen visar sig vara ett aprilskämt från Comedy Central.

24Kitten skulle lanseras som en pilot i Nordeuropa med förhoppningen om att bli Viacom International Media Networks nya globala satsning. Kanalen beskrevs innehålla en stark 24-timmars line-up bestående av fem fasta programpunkter: livsstil & hälsa, reality, mode, tecknade serier och filmer.

Intresset och stödet för den nya kanalen har varit stort. Enligt Comedy Central finns inga planer för tillfället på att göra aprilskämtet till verklighet men man ska aldrig säga aldrig enligt kanalen.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>