Hem / Nyheter / Game of Thrones säsong 4 lanseringsfest i Stockholm
Game Of Thrones säsong 4 launch Party Stockholm

Game of Thrones säsong 4 lanseringsfest i Stockholm

HBO Nordic ställde ikväll till med en stor premiärvisning av avsnitt 1, säsong 4 av Game of Thrones och sedan en fest på Sturecompagniet efteråt. Vad kan jag berätta om avsnitt 1 undrar ni kanske? Tyvärr får jag inte berätta något för om jag gör det så kommer jag gå samma öde tillmötes som Ned Stark. Men det jag kan berätta är att det utan tvekan håller samma nivå som tidigare säsonger. Och premiärvisningen var på Rigoletto och efter att ha sett ett avsnitt på så stor duk med helt fantastiskt ljud kommer det bli svårt att inte vilja se hela säsongen där.

En kul överraskning var att dom hade tagit in Kristofer Hivju som spelar Tormund Giantsbane att komma upp på scenen och berätta lite om hur det är att vara med och spela i Game of Thrones.

Här kan ni se lite bilder ifrån kvällen, Kristofer Hivju bjöd rejält på sig själv även på efterfesten som ni kan se 🙂 På Sturecompagniet fanns förutom lite mat och dryck även en replika på Iron Throne som man kunde sitta i och bli fotograferad.

 

Game Of Thrones Säsong 4 launch Party Stockholm collage

Game Of Thrones Säsong 4 launch Party Stockholm collage

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>