Hem / Nya TV-serier / Extant, ny serie med Halle Berry och rykande färsk trailer
Extant

Extant, ny serie med Halle Berry och rykande färsk trailer

Vi har precis kollat igenom trailern till den nya stora CBS satsningen Extant. Med Halle Berry i huvudrollen och Steven Spielberg bakom ratten borde det ju bli en succé eller? Jag är personligen inget stort fan av Halle Berry, men Steven Spielberg däremot håller jag väldigt högt och även om Falling Skies inte höll hela vägen så var det ändå ett färskt bevis att Steven Spielberg kan ratta även tv-serier och speciellt med apokalyptiska teman.

Men vad är Extant då? Det vi vet nu är att det är ett science fiction drama som handlar om en kvinnlig astronaut (spelad av Halle Berry) som kommer hem till sin familj efter ett års långt uppdrag i yttre rymden. Vi ska inte avslöja för mycket, se trailern själva här nedanför. Jag är lite lagom ljummen peppad på den, men självklart kommer jag ge den minst 5 avsnitt efter premiären den 9:e Juli.

http://youtu.be/dJLVC3fHV_E

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>