Hem / Nya TV-serier / Gotham klart för en säsong och en ny extended trailer
Gotham Extended Trailer

Gotham klart för en säsong och en ny extended trailer

Så var det klart, Gotham har gått från pilotavsnitt till full första säsong. Serien handlar om den ikoniska staden var innan Batman fanns där. På trailern får vi också se dom välkända ärkefienderna The Riddler, Catwoman, Poison Ivy och The Penguin i deras tidiga år innan dom helt slagit sig in i sin karriär som ärkefiender till Batman.

Bakom spakarna av serien, ser vi Bruno Heller (Mentalist och Rome) vilket jag tycker bådar gott. Efter att ha sett trailern ett par gånger så måste jag säga att jag är riktigt peppad att få sätta tänderna i ett par avsnitt. Till hösten kommer den och jag hoppas dom får upp den på någon av play-tjänsterna fort.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>