Hem / Nyheter / Netflix höjer priset från 79kr/mån till 89kr/mån
Netflix Sverige Höjer Priset

Netflix höjer priset från 79kr/mån till 89kr/mån

Idag damp det ned ett mail som bekräftade tidigare rykten att Netflix väljer att höja sin månadsavgift från 79 kr/mån till 89 kr/mån. Motivationen är att dom vill ha ett ekonomiskt utrymme att kunna lägga till fler filmer och tvserier. Personligen så känner jag nog att en höjning inte är så farligt allvarlig och fortfarande ett bra basutbud med filmer och tvserier att titta på utan att det kostar för mycket. Som en liten detalj nämner dom också att de som redan har ett Netflix abonnemang kommer under dom närmaste två åren att behålla sin ursprungliga månadsavgift.

Här är mailet i sin helhet:

Hej

För att kunna fortsätta lägga till fler filmer och tv-serier kommer vi att höja priset för nya medlemmar från 79 kr till 89 kr. Som ett tack för att du redan är Netflix-medlem garanterar vi att priset för ditt abonnemang kommer att förbli oförändrat i två år.

Du kan när som helst se över din abonnemangsinformation genom att besöka Ditt konto. Om du har några frågor svarar vi gärna på dem. Ring oss när som helst på 020 79 06 37.

– Netflix-teamet

2 Kommentarer

Hej

Har just fått ett mail som säger att jag skall skicka uppgifter på mitt kontokort för att förnya abonnemanget!

Jag har tidigare blivit utsatt för en mängd försök att komma över mina kortuppgifter. Därför vill jag ha en konfirmation på detta!

Med vänlig hälsning,

Åke Carlsson

Svara

Hejsan Åke,

Jag skulle kontakta Netflix direkt och fråga, du kan nå dom på 020 79 06 37, vi har ingenting med Netflix att göra och kan tyvärr inte hjälpa dig.

Med vänlig hälsning,
Chris

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>