Hem / Nya TV-serier / Pilotavsnittet av The Leftovers
The Leftovers Pilot Episode

Pilotavsnittet av The Leftovers

Såhär mitt i sommaren så blev vi uppryckta från binge-kollandet av serier på min bucket-list med en rykande färsk serie som går på HBO Nordic och heter The Leftovers. Jag hade lite medvetet valt att inte läsa för mycket om serien innan för att hålla peppen på så hög nivå som det går. Och efter att ha sett ett pilot-avsnitt i en ganska lugn takt känns det riktigt bra. Hade jag läst på innan exakt vad serien handlar om och framförallt var den kommer att ta vägen så skulle jag nog bli mycket mer stressad över att piloten inte “kom igång”.

Men utan att spola något så handlar The Leftovers om de människor som blir kvarlämnade på jorden när plötsligt 2% av jordens befolkning försvinner till synes utan något urval. Historien handlar om 3 år efter att de 2%-en har försvunnit och kretsar kring livet på ett par utvalda karaktärer som är kvar.

I en av rollerna ser vi en karaktär som heter Kevin Garvey som spelas av Justin Theroux och jag reagerade på hans efternamn, eftersom det finns en känd brittisk journalist som gör kick-ass dokumentärer som heter Louis Theroux och det visade sig att trots att dom känns helt olika på alla sätt och vis är kusiner. Kul lite värld och har ni inte sett Louis Theroux dokumentärer så rekommenderar jag det varmt.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>