Hem / Nya TV-serier / Återblick av 24 Säsong 1
24 Season 1

Återblick av 24 Säsong 1

I samarbete med Fox/Paramount och Discshop kommer vi att presentera en återblick och lite kul trivia av varje säsong av 24 hela vägen fram till säsong 8. Detta gör vi för att uppmärksamma och fira att senaste säsongen 24 Live Another Day äntligen har premiär på DVD.

DiscShop 24 Erbjudande

Det började ju 2001 och jag kommer fortfarande ihåg hur överraskad jag blev över formatet och kvalitén som 24 hade. Det slutade med en 9 år lång kärlekshistoria och jag och min sambo binge-kollade varje ny säsong som kom ut. Men nog med historia, här kommer en kort genomgång av den första säsongen och lite kul trivia från den:

  • Episode 1: Day 1: 12:00 A.M. – 1:00 – I det här avsnittet så är klock-ljudet innan och efter reklampauserna annorlunda mot resten av serien
  • Episode 4: Day 1: 3:00 A.M. – 4:00 A.M – När Alan York och Teri Bauer kör iväg efter ha blivit stoppade så är deras registreringsplåt på bilen 4IEH746, men minuter senare när dom ser ambulansen är samma registreringsplåt 4TWO520
  • Episode 22: Day 1: 9:00 P.M. – 10:00. – Låtarna som spelas på Senator Palmers seger-fest är: “Celebration” med Kool & the Gang, “We Are Family” med Sister Sledge, “I’m So Excited” med The Pointer Sisters
  • Episode 23: Day 1: 10:00 P.M. – 11:00. – Andre säger att mobiltelefonen som Jack bär med sig ska ringa exakt 10:45 men i själva verket så ringer den 10:34
  • Episode 24: Day 1: 11:00 P.M. – 12:00 – När Ninas svek är uppräckt och hela anläggningen stängs ned i ”lockdown” hur kommer det sig att hissen fortfarnade funkar och garaget öppnas så Jack kan åka in?

Här kommer ett 3-minutersklipp för dig som inte minns den första säsongen:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>