Hem / Nya TV-serier / Gotham kommer till Netflix
Gotham kommer till Netflix

Gotham kommer till Netflix

I dag fick vi också reda på att Netflix har lyckats få en exklusiv rätt att visa den kommande tv-serien Gotham inte bara i USA utan också med stor sannolikhet här i Sverige. När Netflix och Warner Bros. Worldwide Television Distribution till slut kommit överens så säger ryktet att affären landade på runt $1.75 miljoner per episode, inte illa pinkat för en serie som inte ens haft premiär.

Nu får vi bara hålla tummarna att Netflix inte glömmer Sverige när dom ska visa serien som har premiär den 22:a September på FOX i USA.

3 Kommentarer

Tog lång tid innan den fick release i Sverige på Netflix. (hösten 2015)
Och det fattas en säsong så att säga. När kommer säsong 2?

Svara

Jag håller med.. Vi vet tyvärr inte när säsong 2 kommer, men vi håller tummarna att det är snart.. Gotham var faktiskt en serie jag hade räknat bort som lite “pajjig” men som jag helt ändrade åsikt om när jag väl kollade på den, en av mina favoriter nu.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>