Hem / Nyheter / Hemlock Grove läggs ned efter säsong 3
Hemlock Grove Season 3

Hemlock Grove läggs ned efter säsong 3

Idag kom de tråkiga nyheterna att Netflix bestämt sig för att lägga ned Hemlock Grove efter den tredje säsongen. Serien som är baserad på en roman av Brian McGreevy och utspelar sig i en stad som heter Hemlock Grove. Hemlock Grove fick en hel del rampljus på sig, eftersom den var en av Netflix egen producerade tv-serier men här hemma i Sverige också för att Bill Skarsgård gör en framträdande roll som Roman Godfrey. Sista och tredje säsongen får premiär någon gång under 2015

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>