Hem / Nyheter / Sons of Anarchy säsong 7 premiären sågs av 9.3 miljoner
Sons Of Anarchy Season 7 Ep1

Sons of Anarchy säsong 7 premiären sågs av 9.3 miljoner

Kanske inte jätte oväntat men sen 7:e och sista säsongen är nu äntligen igång av Sons of Anarchy och har redan dragit till med rekordhöga tittarsiffror. Över 9.3 Miljoner tittare satte sig ned för att följa gänget i Sons of Anarchy en sista säsong. Det gör avsnitt 1 av säsong 7 det avsnitt som har haft flest tittare. Jämnfört med seriens premiär 2008 så har den ökat med 228 procent tittare vilket ändå får sägas vara en riktig succé.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>