Hem / Nyheter / Starring Adam West, dokumentär om första Batman
Starring Adam West

Starring Adam West, dokumentär om första Batman

Långt innan jag började kolla på min tids ikoniska tv-serier så fanns det ett par serier som stod ut och banade vägen för tv-serier idag. En av dom tv-serierna är den klassiska Batman serien med Adam West som Batman. Serien gick i totalt 3 säsonger med sammanlagt 120 episoder. Som en serie av sin samtid så var en av dom utmärkande detaljerna att avsnitten hade mycket moraliska tips inbakade som kunde vara allt ifrån att man skulle göra sina läxor till att ha bilbälte när du åker bil.

Så vad hände då egentligen med Adam West som spelade Batman? Det bestämde sig James Tooley för att tareda på och satte ihop en Kickstarter kampanj för att få pengarna att göra det. Han lyckades och ni kan se kampanjen här: https://www.kickstarter.com/projects/1425501330/starring-adam-west

Nu har dom släppt en trailer på dokumentären och det är delvis en tragisk historia om uppgång och fall i det hårda klimatet i Hollywood, men också en historia om att inte ge upp. Helt klart sevärd och en kul detalj som jag nästan skäms över att inte vetat är att Adam West gör rösten åt Mayor Adam West i Family Guy (ganska självklart så klart, men jag hade helt missat det)

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>