Hem / Bakom kulisserna / Strike Back säsong 5 – produktionen åter igång
Strike Back får säsong 4

Strike Back säsong 5 – produktionen åter igång

Produktionen av Strike Back:s femte och sista säsong pausades tidigare i år när en av huvudrollsinnehavarna, Sullivan Stapleton, råkade ut för en skada. Nu är Stapleton tillbaka i matchen och produktionen är åter igång – just nu i Europa och Asien. Strike Back säsong 4 kommer att ha premiär någon gång under 2015.

I följande klipp får vi följa med på inspelningen vid en marknad i Bangkok.

Cinemax har också avslöjat ett par nya namn inför den 10 avsnitt långa farväl-säsongen. Bland de vanliga Section 20-skådespelarna hittar vi Sullivan Stapleton, Philip Winchester, Robson Green, Michelle Lukes och Milauna Jackson. De nya namnen som dyker upp är bland annat:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>