Hem / Nya TV-serier / The Walking Dead Companion series, ny spinoff på TWD
The Walking Dead Companion Series

The Walking Dead Companion series, ny spinoff på TWD

Vad tycker ni där ute? Har vi fått nog av The Walking Dead? Nej, tänkte väl det.. Inte vi heller här på redaktionen. Och nu ser det ut som vi kommer få mer att se på i samma universum som The Walking Dead. Det blev nämligen klart förra veckan att AMC beställt en pilot av en ny serie som kommer att utspela sig i samma universum som The Walking Dead. Hittils finns det ingen titel på serien men det är klart att den kommer att börja produceras senare i år och utspelas på en helt ny plats än original serien och ha en helt ny uppsättning med karaktärer. Vilket såklart gör det mer som en stand-alone serie än en spinn-off serie.

Även om platsen och karaktärerna är nya så är det kända ansikten bakom serien, vi kommer att få både Robert Kirkman, Gale Anne Hurd och David Alpert som alla är producenter av orginalserien. Sen kommer Dave Erickson vara Showrunner och han såg vi senaste i Sons of Anarchy vilket bådar gott. Kirkman och Erickson lämnade båda in ett skript för en pilot som imponerade alla höjdarna på AMC rejält. Vi vet inte mycket mer om projektet men såhär säger Robert Kirkman:

There are many corners of The Walking Dead universe that remain unseen in the shadows

Det här är i alla fall en serie som jag ser verkligen fram emot och alla walking dead-fans har en väldigt ljus framtid tillmötes.

Här har ni en Tweet om nyheten ifrån @AMC_TV

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>