Hem / Nya TV-serier / Just nu! Twin Peaks uppföljare är bekräftat 2016
Twin Peaks Returns 10th June 2016

Just nu! Twin Peaks uppföljare är bekräftat 2016

Som vi skrev om igår så har David Lynch genom sitt lite smått kryptiska meddelande på Twitter hintat om en uppföljning av Twin Peaks. Och som några av våra läsare också diskuterat på vår Facebook-kanal så är det ju 25 år sedan Laura sa “I’ll see you in 25 years” som ni kan se nedan så var det ju många som hoppades på någon form av uppföljning och hör och häpna, det är sant.. David Lynch och Mark Frost har båda gått ut med att det blir en miniserie där Lynch är regisserar alla avsnitt och både David Lynch och Mark Frost kommer skriva dom ihop. Inget mer info är släppt än och inget om Kyle MacLachlan kommer att vara med eller inte, men vi kan ju gissa på någon form av delaktighet. Damn Good Coffee såhär sent på Måndagskvällen.. Måste nästan maraton-kolla serien och baka lite goda pajer

Om datumet kommer stämma så gissar vi på en release den 10:e Juni 2016 som Laura Palmer förutspådde 25 år sedan

Såhär skriver SHOWTIME om det:

The groundbreaking television phenomenon, Golden Globe® and Peabody Award-winner TWIN PEAKS will return as a new limited series on SHOWTIME in 2016. Series creators and executive producers David Lynch and Mark Frost will write and produce all nine episodes of the limited series, and Lynch will direct every episode. Set in the present day, TWIN PEAKS will continue the lore of the original series, providing long-awaited answers and a satisfying conclusion for the series’ passionate fan base.

Och inte nog med det, här är en precis nyligen släppt teaser trailer:

 

David Lynch och Mark Frost på twitter:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>