Hem / Nya TV-serier / Premiär för Intel’s Kitchen ikväll
Intels Kitchen

Premiär för Intel’s Kitchen ikväll

Ikväll är det premiär för något så udda som en tvserie som är gjord av Intel och visas bara online. Programmet har hämtat mycket av inspiration av dom populära matlagningsprogrammen men istället för att laga mat ska deltagarna bygga ihop datorer. Utmaningen ligger i att väga upp prestanda och pris, men en hel del andra kriterier väger in också. Kan det bli mer nördigare än såhär? Förmodligen inte, men jag gillar verkligen att det blivit möjligt att skapa såna här nischade program och lägga ut dom gratis online.

Idag är det premiär och för att se den kan ni gå till http://intelskitchen.com och när jag skriver den här artikeln är det 3 timmar kvar till första avsnittet. Programledare är Erik och Mackan och tillsammans med en jury ska dom kora de bästa datorbyggarna i Sverige.

Deltagarna består av:

  • Lag Gul: Johnny Stone, 21 år Anton Palmgård, 23 år
  • Lag Blå: Haris Dedic, 24 år Slade Taylor, 19 år
  • Lag Svart: Kai Chan, 45 år Fredrik Bergkvist, 19 år
  • Lag Grön: Frida Bergendal, 17 år Lucas Gardebrand, 17 år
  • Lag Lila: Raman Salih, 17 år, Hans Westman, 62 år
  • Lag Vit: Justin Ohlsen, 28 år Herman Koch, 20 år

Se trailern för Intel’s kitchen här:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>