Hem / Nyheter / Game of Thrones The Exhibition kommer till Stockholm
HBO Game Of Thrones Exhibition Stockholm 2015

Game of Thrones The Exhibition kommer till Stockholm

När man trodde julklapparnas tid var sedan länge över så dimper det ned en rolig överraskning från HBO Nordic. Under våren (exakta datum är inte släppta ännu) kommer Game of Thrones The Exhibition att landa i Sverige. Det är tredje året i rad som HBO har sin hyllade utställning och nu har äntligen turen kommit till Sverige. Vi vet inte mycket mer än att det är klart att den kommer till Stockholm, men datum, plats och mer detaljer kommer inom kort lovar HBO Nordic.

Förutom Sverige kommer även utställningen att besöka London, Tel Aviv, Berlin, Madrid, Amsterdam och Paris.

Ett hett tips är att om ni ska boka en resa ned hit kolla in krogen Sjätte Tunnan. Dom erbjuder en riktigt medeltida miljö och väldigt god tidstypisk mat. Vi var där med vår syster-blogg Stureplansguiden.se och åt julbord förra året och maten och underhållningen var helt underbar.

 

Läs mer om Sjätte Tunnan här: http://www.sjattetunnan.se

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>