Hem / Nyheter / Vikings säsong 4 behöver statister
Vikings

Vikings säsong 4 behöver statister

Den populära tv-serien baserad på den nordiska mytologin och vikingakulturen har nyligen börjat spela in den fjärde säsongen. För de oinvigda så är Vikings en serie som följer vikingahjälten Ragnar Lothbrok och hans äventyr. Du får följa hans resa från enkel farmare till vida berömd krigare och ledare. Säsong 4 fortsätter i samma anda som tidigare med samma skådespelare, det har dock inte kommit ut något än om vilka nya ansikten vi kommer att få se i den kommande säsongen.

När det kommer till statisterna är det dock full aktivitet just nu. Vikings produktionsteam söker minst 8 000 statister för att delta i inspelningarna på Irland. Den som vill söka till en av statistrollerna måste ta sig till Dublin eller Wicklow. På The Film Base i Temple Bar i Dublin och i Grand Hotel i Wicklow kommer auditions att hållas. Själva filmandet kommer förmodligen att hållas mellan april och december.

Det finns ett antal kriterier som måste uppfyllas av de sökande statisterna. För de första är det främst ungdomar och vuxna från 16 år och uppåt som söks, oavsett etnicitet. Det är en öppen audition så det är bara att dyka upp. Det är inget krav att ta med sig CV eller en bild men de skadar inte att ta med. Hela processen tar cirka 20 minuter och de tar även mått på dig för att eventuellt ordna kläder och utrustning om det skulle vara aktuellt. Eftersom Vikings utspelar sig i en tid då svärdskonster, pilskyttar och ryttare var vanligt så är det högst sannolikt att personer med dessa färdigheter blir utvalda.

Det är flera specifika roller som ska fyllas upp. Allt från personer som kan spela fiskare eller snickare till mer specifika utseenden som män med långt hår och skägg. Om du anser dig ha den rätta vikingalooken och vill prova din lycka så får du skynda dig till Irland. Auditions hålls mellan tisdagen 31 mars och onsdagen 7 april. På Vikings egen castingsida Facebook sida kan du hitta mer detaljerad information.

Läs mer om

,

3 Kommentarer

hej jag är intresserad av delta . Mvh Benjamin

Svara

Du anmäler dig inte här, du får gå till deras Facebook-sida, såg faktiskt idag att dom ska komma till Stockholm nu i sommar.. så är du runt 25 år och blond och lång har du en chans 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>