Hem / Nya TV-serier / Between – ny thrillerserie på Netflix
Between Netflix

Between – ny thrillerserie på Netflix

Between är en ny thriller-tv-serie som börjar på Netflix den 21:e maj. I serien följer vi en gravid tonåring i en liten stad, Pretty Lake, där en mystisk sjukdom härjar och dödar alla utom de som är 21 år gamla eller yngre.

I trailern, som precis blivit släppt, ser man hur staten går in och sätter staden i karantän efter att över 30 människor har dött under en kort tid. Stadens befolkning är rädda och undrar såklart vart denna sjukdomen kommer ifrån och hur fort den kommer att fortsätta att spridas. Under seriens 6 avsnitt följer vi hur staden, utlämnad och ensam försöker lösa detta.

Between är skapad av den kanadensiska författaren och regissören Michael McGowan. McGowan producerar tillsammans med Don Carmody (som bla producerat Resident Evil), David Cormican (The Tall Man) och Naveen Prased. De första två avsnitten har dock den välkände Emmy-vinnande regissören Jon Cassar (24) ansvarat för.

I huvudrollen ser vi den unga amerikanska skådespelerskan, Jennette McCurdy. McCurdy blev känd genom sin roll som Sam Puckett i Nickelodeons ungdomsserie iCarly. Serien gick mellan 2007 till 2012 och fokuserade på tonåringen Carly Shaw som startar en webbutik med sina kompisar, Sam Puckett och Freddie Benson. McCurdy har utöver detta varit med i ett stort antal amerikanska tv-serier och är även aktuell i sin egenregisserade webbserie, What’s Next for Sarah?

Between kommer att visas i 6 en-timmars avsnitt på Netflix. Tittarna kommer dock inte att kunna se alla 6 avsnitten på direkten, utan får vänta och nöja sig med ett avsnitt per vecka. Detta är på grund av att serien även kommer att visas på Kanadas motsvarighet till Netflix, Shomi, plus Kanadas tvstationer.

Seriens första avsnitt kommer du kunna se på torsdagen den 21:e maj på Netflix.

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>