Hem / Nyheter / Orphan Black Säsong 3 – ny teaservideo
Orphan Black säsong 3

Orphan Black Säsong 3 – ny teaservideo

Den tredje säsongen av den populära kanadensiska tv-serien Orphan Black har snart premiär och en ny teaser har släppts av BBC.

Tv-serien Orphan Black handlar om Sarah Manning, en duktig bedragerska som bevittnar ett självmord på tunnelbanan. När hon undersöker personen lite mer inser hon snabbt att de har väldigt snarlika utseenden. Sarah bestämmer sig för att ta över den döda kvinnans liv men upptäcker snart att det finns fler personer, kloner, som ser ut precis som henne. Serien bygger på ett antal moraliska och filosofiska frågeställningar som: Vad händer om någon upptäcker att de är en av flera kloner? Vad skiljer en klon från en riktig människa? Orphan Black är dramaserie av högsta kvalitet med inslag av science fiction, thriller och svart humor.

Både första och andra säsongen har fått ta emot mängder av pris och utmärkelser. Speciellt Tatiana Maslany, den kanadensiska skådespelerskan bakom Sarah Manning och klonerna, har imponerat på både kritiker och tittare. I trailer ser vi Sarah prata med Rudy, en av de manliga klonerna. Han avslutar samtalet med att hotfullt varna Sarah att hon bör “räkna sina systrar”. Hur nu detta kommer att sluta är det många tittare som frågar sig. Alla fans har onekligen en spännande premiär och säsong att se fram emot. Om den håller samma nivå som tidigare så kan det mycket väl bli en ny klassiker.

Den tredje säsongen av Orphan Black kommer att ha premiär den 18:e april och sänds av AMC i USA och BBC i Storbritannien. För de som vill se TV-serien i Sverige så går den att finna antingen hos HBO Nordic eller hos Netflix. Om du letar efter en ny tv-serie att följa så är Orphan Black väl värd en chans. Med Tatiana Maslany i spetsen har BBC skapat en riktigt bra och spännande berättelse.

2 Kommentarer

Tycker säsong 2 fallerade på intresseskalan. Hoppas säsong 3 blir bättre.

Svara

Någon som vet när säsong 4 kommer ut på netflix?

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>