Hem / Nya TV-serier / Seriepremiärer i april 2015
Tvserieguidens seriepremiärer i april 2015

Seriepremiärer i april 2015

April bjuder på en hel del intressanta premiärer, så du behöver absolut inte vara orolig för eventuellt aprilväder. Här hittar du både nya säsonger och helt färska serier som börjar sändas under april.

Game of Thrones – säsong 5 på HBO

Den femte säsongen av Game of Thrones har världspremiär på måndagen den 13:e april. Nytt för denna säsong är att avsnitten blir tillgängliga på HBO Nordic samtidigt som de sänds i USA (för er som orkar nattsudda).

American Odyssey – ny serie från NBC

Tre familjer slits sönder när en strandsatt kvinnlig soldat, en desillusionerad företagsadvokat och en tilltufsad politisk aktivist dras in i samma militära konspiration.

American Odyssey har premiär den 5:e april. Läs mer på NBC:s webbplats.

Outlander – fortsättning på säsong 1

Äntligen kan fansen andas ut när den efterlängtade andra halvan av säsong 1 drar igång den 4:e april. Klippet ovan visar öppningsscenerna från den kommande premiären. Läs mer på Starz.

Mad Men – final episodes (sista säsongen)

Den 5:e april drar de 7 sista avsnitten från sista säsongen av den prisbelönta Mad Men igång. Läs mer på AMC:s webbplats.

The Messengers – ny serie från CW

Ny serie från CW där fem personer, utan koppling till varandra, dör av en energipuls när ett mysteriskt föremål kraschar med Jorden. De är dock inte döda särskilt länge, utan vaknar upp ett par timmar senare med superkrafter. När det visar sig att en apokalyps är på gång kommer superkrafterna till nytta och dessa fem är de enda som kan rädda Jorden.

The Messengers har premiär den 17:e april. Läs mer på CW:s webbplats.

Olympus – ny serie från Syfy

Olympus handlar om hur några modiga män och kvinnor förvisade gudarna till sfären av det omedvetna – en plats de kallade Jorden eller Konungariket Hades. Serien följer huvudpersonen när han söker sanningen om sitt förflutna, vilket kan vara sammanflätat med gudarna själva.

Detta episk-mytologiska drama i 13 avsnitt har premiär på Syfy den 2:a april. Läs mer på Syfy.com.

 Marvel’s Daredevil – ny serie på Netflix

Matt Murdock och Wilson Fisk diskuterar sina planer för staden i denna nya trailer för “Marvel’s Daredevil”. Serien visas exklusivt på Netflix där alla avsnitt kommer att finnas för streaming den 10:e april.

Orphan Black – säsong 3

Den efterlängtade tredje säsongen av actionspäckade “Orphan Black” har premiär lördagen den 18 april på BBC America. I klippet ovan får Sarah reda på att hennes systrar är i större fara än hon tidigare trott, när Rudy varnar henne: “count your sisters… ”

Veep – säsong 4

Den 12 april kommer President Selina Meyer tillbaka i Veep. Av trailern att döma så är det mer kaos på gång. Läs mer på HBO Nordic

Silicon Valley – säsong 2

Kritikerrosade Silicon Valley återvänder med en andra säsong i tio avsnitt måndag den 13 april på HBO Nordic. Skaparen Mike Judges (Office Space, King of the Hill) säregna och humoristiska berättelse tar oss med in i den högteknologiska guldruschens epicentrum, där de som är bäst på att lyckas också är de som hanterar framgången sämst.

Nurse Jackie – säsong 7 (sista säsongen)

Den 12 april sparkar den sista säsongen av Nurse Jackie igång på Showtime. Hur ska det gå med missbruket och jobbet? Mer information på Showtime.

TURN: Washington’s Spies – säsong 2

Premiär den 13 april. Året är 1777 och Amerika håller på att förlora kriget och The Culper Ring, landets första spionorganisation, fortsätter sitt arbete. Mer information på AMC.

Salem – säsong 2

Den 5 april börjar den andra säsongen av Salem igång – precis i början av ett fullskaligt häxkrig. När sjukdom och förödelse, som släppts lös efter en dödlig övernaturlig ritual, sprids genom den krigshärjade byn måste Salems mäktigaste häxa, Mary Sibley, kämpa mot både nya och gamla motståndare som vill åt hennes tron. Mer information på WGN America.

Wolf Hall – ny miniserie från BBC Two

Ett historiskt drama i sex delar om framgången hos Thomas Cromwell, son till en ödmjuk smed som blev kung Henrik VIII: s chefsminister , då han navigerar maktens korridorer i Tudors domstol. Läs mer på BBC Two.

Derek – specialavsnitt

Den 3:e april har ett nytt specialavsnitt av Derek premiär på Netflix. Ricky Gervais, seriens Emmy-nominerade skapare, spelar Derek Noakes – ett lojalt vårdbiträde på ett engelskt äldreboende som ser bara det goda hos alla. Dereks positiva attityd kommer väl till hands i umgänget med konstiga arbetskamrater, speciella vänner och de äldre på boendet som behöver honom i denna hjärtevärmande dramakomediserie.

Läs mer hos Netflix.

HAPPYish – ny serie från Showtime

I bitskt roliga Happyish ser vi Oscar- och Golden Globe®-nominerade Steve Coogan i huvudrollen som Thom Payne, en 44-årig man vars värld hamnar uppochner när hans nya chef, ett 25-årigt ”underbarn”, anländer och svänger sig med ord som ”digital”, ”social” och ”viral”. Behöver Payne månne en omprofilering eller har han bara låga förväntningar på sin egen lycka? Att försöka vara lycklig kanske bara är dåraktigt? Kanske är det efter 44 år på den här löjliga planeten helt enkelt gott nog att vara lagom lycklig.

HAPPYish har premiär den 27:e april på HBO Nordic.

The Casual Vacancy – ny miniserie

Denna miniserie i tre delar, baserad på JK Rowling roman The Casual Vacancy, kretsar kring den till synes idylliska engelska byn Pagford med sitt kullerstenstorg och gamla kloster. Men bakom den vackra fasaden pågår det fullt krig – mellan rika och fattiga, tonåringar och föräldrar, fruar och män och lärare och elever.

The Casual Vacancy har premiär den 28:e mars på HBO Nordic.

3 Kommentarer

När kommer serien Scandal på Netflix?

Svara

När kommer Longmire på Netflix?

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>