Hem / Nya TV-serier / Star Wars som live-action-serie?
Star Wars som serie?

Star Wars som live-action-serie?

När Disney köpte upp Star Wars-franchisen 2012 så var det många som höjde på ögonbrynen. Den astronomiska summan på fyra miljarder dollar var ett tydligt tecken på att Disney hade ambitiösa planer för Star Wars. Det tog inte lång tid innan ett antal nya filmer kom igång och just nu ser miljontals fans världen över fram emot nya äventyr i det välkända universumet. När det kommer till tv-världen så har det dock inte varit lika mycket aktivitet.

Star Wars har sedan tidigare lanserat de populära tecknande serierna Star Wars: Rebels och Star Wars: Clone Wars. Dessa tv-serier har koncentrerat sig på aktiviteterna som skett mellan filmerna och är populära både hos äldre och yngre fans. Det har länge funnits planer hos Lucasfilm att skapa en otecknad tv-serie som bygger på Star Wars-universumet och nu verkar det vara närmare än någonsin. Enligt ryktet så har Disney börjat med rollfördelningarna, men än så länge så har inga specifika skådespelare nämnts.

Att ha flera parallella tv-serier och filmer samtidigt är inget nytt för Disney. Sedan företaget köpte upp Marvel har de haft otroliga framgångar med filmer som Iron Man, Avengers och Captain America. Samtidigt som Disney släppte filmerna dök tv-serien Agents of Shield upp och placerade sig på ett smidigt sätt mellan filmernas handlingar. Enligt sidan Cinelinx kommer den nya Star Wars tv-serien förmodligen att använda sig av samma uppbyggda scener och platser som de kommande filmerna använder sig av. I nuläget är det dock bara spekulationer och vi kommer med största sannolikhet få mer nyheter efter att den första Star Wars-filmen släpps på bio. Oavsett om en tv-serie blir av eller inte så har alla Star Wars fan en spännande tid att se fram emot. Med tre filmer plus ett antal spin-offs som släpps relativt nära varandra har Disney satt ribban väldigt högt.

Via: Cinelinx

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>