Hem / Nya TV-serier / Wayward Pines – en känsloladdad, psykologisk serie i 10 delar
Wayward Pines

Wayward Pines – en känsloladdad, psykologisk serie i 10 delar

En Secret Service-agent vid namn Ethan Burke är på väg till den lilla stadsdelen Wayward Pines i Idaho för att påbörja sökandet efter två försvunna agenter. En av dessa är hans gamla partner, Kate Hewson. På vägen dit råkar han ut för en hemsk bilolycka och vaknar upp på stadens sjukhus utan att veta var han är eller vad han måste göra. Det är här serien tar sin början. Burke inser snart att Wayward Pines inte är som andra stadsdelar. Invånarna i staden lever under tysta hot och terror och ingen får lämna staden utan tillåtelse. Wayward Pines styrs av mystiska människor, dessa mystiska människor styr staden genom bisarra telefonsamtal som går ut på hemska upptåg och slutligen nästan alltid ett krav om mord.

”Var glad, njut av ditt liv” .. och döda den personen som du får namnet på under samtalet, är reglerna du lever efter i den lilla stadsdelen Wayward Pines. Burke inser snart att ingenting är som det verkar vara och ska han komma levande ut ur staden måste han agera nu.

Wayward Pines är skapad av Chad Hodge och är baserad på Blake Crouch’s novell Pines. Serien, som är producerad och delvis regisserad av M. Night Shyamalan, (”sjätte sinnet” och ”signs”) bjuder på flera välkända skådespelare. I huvudrollerna ser vi bland annat Oscarsnominerade Matt Dillon som den självsäkre Secret Service-agenten Ethan Burke och Empire-stjärnan Terrence Howard som stadens sheriff.

Wayward Pines är en ny, spännande och känsloladdad psykologisk thriller i 10 delar. Många menar på att detta är en serie i äkta Twin Peaks-anda och det är kanske också här Crouch har hämtat sin inspiration. Wayward Pines har världspremiär den 14 maj 2015 på kanalen FOX och kommer sändas i mer än 125 länder världen över. Den globala premiären kommer vara den största världslanseringen någonsin av en serie som sker samtidigt.

2 Kommentarer

Kan man se missade avsnitt någonstans?

Svara

Tyvärr inte, vi ska försöka nå Fox och fråga om dom vet

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>