Hem / Nya TV-serier / Fear The Walking Dead – spinoff-serie med premiär i sommar
Fear The Walking Dead

Fear The Walking Dead – spinoff-serie med premiär i sommar

“Fear The Walking Dead” är titeln på AMC:s spinoff på zombieserien The Walking Dead. Säsong 1 av Fear The Walking Dead har premiär i sommar och serien har redan nu fått klartecken på en andra säsong, med premiär under 2016.

Serien börjar som en prequel då den inledningsvis utspelar sig två dagar innan The Walking Dead-seriens början. Det är precis också vad videoteasern nedan avslöjar där vi får höra en radiosändning i Los Angeles. I sändningen varnas för någon form av utbrott då rapporter om konstiga virus har kommit in från fem stater.

Teasern avslöjar inga karaktärer från serien men bland skådespelarna hittar vi bland annat Kim Dickens (Gone Girl, Sons of Anarchy) som spelar läraren “Nancy Tompkins” och hennes tonåriga barn – Nick (Frank Dillane) och Ashley (Alycia Debnam Carey). Cliff Curtis spelar studievägledaren “Sean Cabrera”.

Den första säsongen kommer att bestå av sex avsnitt. Premiärdatumet är inte spikat ännu men vi kan räkna med en ny zombieapokalyps någon gång under sommaren 2015.

Bakom produktionen står Dave Erickson (Marco Polo, Sons of Anarchy), Robert Kirkman (The Walking Dead, Outcast), Gale Anne Hurd (The Walking Dead, The Punisher, Armageddon), Greg Nicotero (The Walking Dead, Hemlock Grove) och David Alpert (The Walking DeadOutcast).

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>