Hem / Nyheter / Under the Dome säsong 3 – teaser och premiärdatum
Under the Dome - säsong 3

Under the Dome säsong 3 – teaser och premiärdatum

I sommar är det dags att återvända till intrigerna i Chester’s Mill när den tredje säsongen av Under the Dome drar igång.

Serien, som är baserad på Stephen Kings bok med samma namn, handlar om den lilla staden Chester’s Mill som plötsligt blir isolerad från resten av världen när en jättelik och genomskinlig kupol lägger sig över staden.

Bland nyheterna inför denna säsong är bland annat att Emmy-vinnaren Marg Helgenberger (CSI, Intelligence) gör ett gästinhopp med början redan i det första avsnittet.

Premiärdatum för Under the Dome, säsong 3

Det första avsnittet av den tredje säsongen har premiär torsdagen den 25:e juni på CBS då man rivstartar med ett 2-timmarsavsnitt.

Under the Dome, säsong 3 – trailer

2 Kommentarer

Fick för mig att Netflix visar alla avsnitt av Under the Dome. Införskaffade ett abonnemang här om kvällen och såg fram emot säsong 3. Men icke! De har bara säsong 1 och 2 i skrivande stund. Men ger man det lite mer tid kanske det dyker upp.

Svara

Jag håller med.. lite synd, men det är en ganska ny serie dom har köpt in så dom testar nog hur pass stor målgrupp dom har innan dom köper in resten.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>