Hem / Nyheter / Game of Thrones säsong 5 avsnitt 10 – SPOILERS VARNING
Game Of Thrones SÄsong 5 avsnitt 10 spoilers

Game of Thrones säsong 5 avsnitt 10 – SPOILERS VARNING

Ok så fick vi till slut sista avsnittet av Game of Thrones i säsong 5. Jag ska inte avslöja hela avsnittet för er som inte sett det, men det hände en hel del spännande men en sak som jag lade märke till var på slutet när några ur Nights Watch förråder Jon Snow. När Ollie ger Jon Snow nådastöten så såg jag ett blått sken i Jons öga och jag fick spola tillbaka ett par gånger för att kolla igen och först trodde jag det var en reflektion men när jag började stega igenom sista sekvensen är jag inte så säker längre. Betyder det att Jon Snow är en White Walker? Eller är det bara en reflektion, bedöm själva nedan lite svårt att se på bilden men kolla på slutet på avsnittet och avgör sjävla.

Is Jon Snow a White Walker

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>