Hem / Nyheter / Säsong 2 av The Leftovers
The Leftovers Säsong 2

Säsong 2 av The Leftovers

En av dom serierna som överraskade mig mest under 2014 var nog The Leftovers. Även om den följde samma mystik-spår som vi sett många tidigare exempel på, så tyckte jag att The Leftovers höll sitt löfte och hade en mystik över hela säsongen. Nu har det äntligen kommit en fingervisning av när vi kan få se säsong 2 av The Leftovers och det ser ut att bli någon gång i höst. I samband med det släppte även HBO en teaser-trailer där det ser ut som vi kommer att få spendera en tid i staden Jarden i Texas. Det anmärkningsvärda är antalet Departures i stan.. Spännande höst!

 

Se teaser-trailern här:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>