Hem / Nya TV-serier / Under the Dome säsong 3
Under The Dome Season 3 Rusty Dust Trailer

Under the Dome säsong 3

Nu är äntligen säsong 3 av Under the Dome igång och jag ska inte spoila något, men det ser ut att bli en spännande säsong. Under the dome var en serie som jag aldrig trodde skulle nå längre än säsong 1 när jag hörde att den skulle göras, hade precis läst klart boken och kände att det här var en sån där bok man varken skulle kunna göra film eller tv på. Men jag hade verkligen fel, under säsongerna så har Under the Dome tagit sin egna väg och skapar ett komplement snarare än en kopia av boken. Jag ser fram emot säsong 3 och kanske en 4?

Som med alla populära serier finns det ju en fan-base som gärna gör allt från wallpapers till egna små filmer med lego-figurer till att klippa ihop egna trailers och som i det här fallet vi hittade lagt på egen komponerad musik. Så njut av en trailer som är komponerad av Rusty Dust.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>