Hem / Nya TV-serier / HBOs Westworld kommer 2016
Westworld coming in 2016

HBOs Westworld kommer 2016

Gillar ni Western? Gillar ni Science Fiction? Då kommer ni älska Westworld som är en något så udda som en mix av dom båda. Jag har inte sett filmen Westworld (som skrevs av Michael Crichton) som serien kommer att baseras på, men såhär beskriver Wikipedia den:

Sometime in the near future a high-tech, highly-realistic adult amusement park called Delos features three themed “worlds” — West World (the American Old West), Medieval World (medieval Europe), and Roman World (the pre-Christian city of Pompeii). The resort’s three “worlds” are populated with lifelike androids that are practically indistinguishable from human beings, each programmed in character for their assigned historical environment. For $1,000 per day, guests may indulge in any adventure with the android population of the park, including sexual encounters and even a fight to the death, depending on the android model. Delos’ tagline in its advertising promises “Have we got a vacation for you!”

Förutom det helt otroliga att J.J Abrams, Jerry Weintraub och Bryan Burk är exekutiva producenter så har serien en diger rollista med bla.  Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Angela Sarafyan, Simon Quarterman samt den norska skådespelerskan Ingrid Bolsø Berdal.

Tyvärr har vi inget exakt datum på när serien kommer annat än någon gång under 2016, men jag ser redan fram emot den. Här är lite bilder från serien.

westworld coming in 2016 3

westworld coming in 2016 3

westworld coming in 2016 2

westworld coming in 2016 2

westworld coming in 2016 1westworld coming in 2016 1

westworld coming in 2016 1

 

 

2 Kommentarer

Hopkins är i en glaslåda igen. =)

Svara

Jag har sett original filmen och jag gillar den men serie NJA tror jag avstår

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>