Hem / Nya TV-serier / Fear the Walking Dead kommer till HBO Nordic
Fear The Walking Dead HBO Nordic

Fear the Walking Dead kommer till HBO Nordic

Vi fick precis ett meddelande ifrån HBO Nordic med otroligt glädjande nyheter. Dom har fått rättigheterna att visa spin-off serien Fear the Walking Dead på HBO Nordic. Och premiären är inte mer än två food-runs till närmaste supermarket bort. Den 24:e Augusti är det premiär och ni som inte läst något om det (själv försöker jag hålla mig till ett minimum för att inte spoila för mig själv) så handlar denna serie i princip om innan och direkt efter utbrottet. Den kommer att utspela sig i samma universum som The Walking Dead, men utspela sig i Los Angeles och handla om en familj  som försöker överleva den första tiden efter utbrottet.

Jag har varit sjukt peppad sedan jag först fick höra talas om den här serien och jag hoppas att Kirkman kan bjuda på lite med förklaringar till vad som hände och vad som orsakade utbrottet, utan att avslöja för mycket såklart..

Såhär skriver HBO Nordic om det:

HBO Nordic har säkrat rättigheterna via Entertainment One (eOne) till AMC Studios Fear the Walking Dead, den efterlängtade följeserien till megasuccén The Walking Dead. Det 90 minuter långa pilotavsnittet har exklusiv premiär i Sverige, Norge, Danmark och Finland på HBO Nordic den 24 augusti.
Sedan AMC:s The Walking Dead visade sig vara en riktig ångvält har fans av kvalitets-tv-serier räknat dagarna till premiären av Fear the Walking Dead, den efterlängtade följeserien. Idag är HBO Nordic mycket glada att meddela att streamingtjänsten har säkrat de nordiska rättigheterna till denna skräckdramaserie.

“Vi är mycket glada att kunna bekräfta att HBO Nordic har säkrat de exklusiva rättigheterna till Fear the Walking Dead i Sverige, Norge, Danmark och Finland. HBO Nordic strävar efter att erbjuda våra många abonnenter det starkaste innehållet och när vi nu kan erbjuda Fear the Walking Dead, tillsammans med starka titlar som Show Me A Hero och nya säsonger av Fargo, The Affair, The Knick och The Leftovers inom de närmaste månaderna, betonar det att HBO Nordic verkligen är The Home of Series “, säger Line Mykland, COO, HBO Nordic.

Som följeserie till The Walking Dead – den mest sedda tv-serien i USA av vuxna mellan 18-49 år – är Fear the Walking Dead ett skräckdrama som utspelar sig i början av de odödas apokalyps, skildrat genom en trasig familjs ögon. I en stad där människor kommer att fly, skydda sina hemligheter och begrava sitt förflutna, hotar ett mystiskt utbrott att omkullkasta den lilla stabilitet studievägledaren Madison Clark (Kim Dickens) och engelskläraren Travis Manawa (Cliff Curtis) lyckats bygga upp. Pressen att sammanföra två familjer och samtidigt hantera förbittrade, verklighetsfrånvända och utagerande barn får stå åt sidan när samhället börjar rasa samman. En påtvingad evolution där den starkaste överlever tar fart, och vår dysfunktionella familj måste antingen hitta ett nytt liv eller möta sin mörka historia.

Fear the Walking Dead är exekutivt producerad av Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert och showrunner David Erickson, samt producerad av AMC Studios. Seriens huvudroller görs av Kim Dickens som Madison, Cliff Curtis som Travis, Frank Dillane som Nick, Alycia Debnam-Carey som Alicia, Elizabeth Rodriguez som Liza, Ruben Blades som Daniel, Mercedes Mason som Ofelia och Lorenzo James Henrie som Chris.

Och här kan ni se trailern:

11 Kommentarer

Jag har inte HBO Nordic , när får jag se på Fear The walking dead

Svara

Tyvärr så går Fear the Walking Dead endast på HBO Nordic idag, men eftersom Kanal 9 har The Walking Dead så kanske den dyker upp där senare. Hoppas det för din skull, den är riktigt lovande

/Chris

Svara

Man kan tycka det är underligt att säsong 6 ska börja av The Walking Dead men säsong 5 finns inte…

Svara

HIR många serier är det på första säsongen?

Svara

När kan säsong 6 av Walking Dead ses/streamas på HBO.se???

Svara

Tyvärr har vi ingen information om det tyvärr.

Svara

Hej! När kommer säsong nr 5 av TWD på HBO appen?

Svara

Hej! När kommer tex Viaplay visa säsong 5 av the walking dead? Surt att inte kunna se s5 innan man följer s6.

Mvh Jon

Svara

Varför finns inte säsong 5 på HBO Nordic att streama?

Svara

Dom ligger alltid lite efter och det kommer säkert att dyka upp där

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>