Hem / Bakom kulisserna / Madness of Sweden – En post-apokalyptisk konstutställning
Madness Of Sweden Mad Max Fury Road

Madness of Sweden – En post-apokalyptisk konstutställning

I dag blev vi på Tvserieguiden inbjudna att få smygtitta på Warner Bros konstutställning på So Stockholm Gallery. Utställningen heter Madness of Sweden och görs för att fira att den senaste Mad Max: Fury Road släpps på Blu-ray och Digital. Warner Bros tog hjälp och skapade post-apokalyptiska foton av kända landmärken i Sverige och resultatet är lika skrämmande som fascinerande. Så nu sitter jag efter att ha insupit ett dystopiskt Stockholm till ljudet av soundtracket från Fallout-spelen, och är helt klart i stämning, ska passa på och kika på Mad Max: Fury Road innan jag går och lägger mig.  Förutom filmen fick jag med mig  post-korts versioner av alla konstverk, men jag hoppas att Warner Bros väljer att auktionera ut alla när utställningen är över, jag vet att jag kommer försöka buda in en eller två av dom.

Utställningen går att se på lördagen den 10:e Oktober (2015) klockan 10-15. Men det går också att se utställningen på www.madnessofsweden.se om man vill se utställningen digitalt. Jag skickar med lite bilder som jag tog när jag var där, hoppas ni blir lika peppade som jag. Är ni sugna på att köpa Mad Max: Fury Road har CD-en bra deal som ni kan hitta här: http://cdon.se/film/mad_max/

IMG_6182 IMG_6184 IMG_6186 IMG_6189 IMG_6191 IMG_6192

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>