Hem / Nyheter / Star Wars Rebels säsong 2 NYCC 2015 Trailer
Star Wars Rebels Season 2

Star Wars Rebels säsong 2 NYCC 2015 Trailer

Vi har precis fått in en rykande färskt trailer på fortsättningen av den framgångsrika serien Star Wars: Rebels. Som Star Wars nörd konsumerar jag nästan allt som har någon koppling till Star Wars och jag har även plöjt igenom Clone Wars men jag måste erkänna att Star Wars Rebels står sig mycket bättre jämnför med Clone Wars och jag har verkligen sett fram emot säsong 2. Så lägg ned era blaster-rifles och njut av denna teaser inför säsong 2 av Star Wars: Rebels.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>