Hem / Humor / ABC bekräftar 2 nya säsonger för Modern Family

ABC bekräftar 2 nya säsonger för Modern Family

Goda nyheter för dig som inte kan få nog av vår älskade moderna familj. Nyligen förlängdes The Big Bang Theory med två nya säsonger, och Modern Family är inte sena att haka på trenden. ABC bekräftar Modern Familys framtid med åtminstone 44 avsnitt fördelat på en 9:e och 10:e säsong.

Exakt vad vi har att vänta oss från familjen i soliga Kalifornien är fortfarande oklart, för manusförfattarna väntar hårt arbete då de snart kliver in i skrivarstugan. Efter säsong 8 där Luke och Manny går ut high school kan vi bara hålla tummarna att vi får följa med dem till college och att de kan hålla sig kvar i skolbänken längre än Haley.

Efter presidentvalet i höstas har politiska frågor blivit en stor del av amerikanernas liv. För att återspegla verkligheten förutspår Steven Levitan, medskapare av serien, att kommande säsonger lär innehålla fler politiska inslag. Igenkänningsfaktorn är hög och en av anledningarna till att serien vunnit fem Emmys för bästa komediserie. Genererar kommande säsonger ytterligare en vinst? Ja det återstår att se. Säsongsavslutningen av säsong 8 sändes den 17 maj på ABC.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>