Hem / Nya TV-serier / Girlpowerdrama från Netflix

Girlpowerdrama från Netflix

Sophia, lika färgrik och komplicerad som en Rubiks kub, har svårt att hitta sin plats i samhället och tar sig friheter långt över samhällets gränser. Efter att återigen ha förlorat jobbet står hon med ett vräkningshot och ett ljumskbråck, helt utan pengar. “Vuxenlivet är där drömmar dör” har aldrig stämt bättre än nu.

Mitt i allt mörker gör Sophia ett loppisfynd som vänder upp och ner på hennes liv. Det visar sig att billiga second hand-kläder kan generera riktigt stora summor ifall de säljs online. En affärsidé föds, inte helt smärtfritt, fram och under 13 avsnitt får vi följa Sophias kantiga jakt på framgång i Girlboss på Netflix.

Serien är baserad på Sophia Amorusos självbiografi #Girlboss och spelas av Britt Robertson. Girlboss har streamats i drygt en månad men rykten går redan nu kring en andra säsong. Vi håller tummarna hårt, för vem vill inte se mer av rebelliska Sophias upptåg?!

Peppig trailer till säsong 1 ser du här:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>