Hem / Nya TV-serier / Gypsy – ny thrillerserie från Netflix

Gypsy – ny thrillerserie från Netflix

Ni vet de etiska regelverk alla terapeuter förväntas följa för att patienterna ska känna sig trygga? Att det som sägs inför fyra ögon stannar just där?

Om man istället helt struntar i det, vad händer då?

I Netflix nya psykologiska thriller får vi följa Jean Holloway som terapeut på Manhattan med inte helt rent mjöl i påsen. Gränsen mellan yrkesprofessionalitet och personliga fantasier suddas alltmer ut då Jean går in i intima förhållanden med personer ut patienternas liv.

I huvudrollen som Jean Holloway ser vi Naomi Watts. Billy Crudup spelar hennes make Michael Holloway och bland patienterna ser vi bland annat Sophie Cookson som Sydney, Lucy Boynton som Allison och Karl Glusman som Sam Duffy.

Serien består av 10 avsnitt på en timme vardera och har premiär på Netflix den 30 juni 2017. Sam Taylor- Johnson, från 50 Shades of Grey, har regisserat de första två avsnitten och av teasern att döma lär det helt klart hetta till även här.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>