Hem / Nya TV-serier / The Deuce – ny serie från gänget som gjorde The Wire
The Deuce

The Deuce – ny serie från gänget som gjorde The Wire

Det finns vissa serier som bara har det där speciella och magiska i sig, jag tänker på serier som första säsongen av Dexter, Game of Thrones, Breaking Bad och The Wire som exempel. Och det som är gemensamt är att det är så svårt att skapa magin igen, men jag tror faktiskt att David Simon och George Pelecanos kan återupprepa magin i The Wire med den nya serien The Deuce som kommer efter sommaren på HBO. Storyn kretsar kring Time Square i New York och berättar legaliseringen av porrindustrin i USA i början av 70-talet. Jag tycker det bara osar Boogie Nights möter The Wire och jag vill nog gå så långt att säga att det här inte kan bli dåligt.. Kolla själv teaser-trailern här nedan.. Det här kommer bli en 1:a klass resa i smutsens New York

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>