Hem / Nya TV-serier / Stephen Kings “The Stand” kommer till HBO Nordic i December

Stephen Kings “The Stand” kommer till HBO Nordic i December

Det är få serier eller filmer som på sitt egna sätt varit lika bra, men Steven Kings The Stand är verkligen en riktigt bra bok men också en riktigt bra serie när den släpptes 1994 med sina 4 avsnitt. Då spelade Jamey Sheridan rollen som Randall Flagg och Gary Sinise rollen som Stu Redman. Nu 26 år senare kommer en ny version som kommer att var a9 episoder lång och denna gång spelas Randall Flagg av ingen mindre än vår egen Alexander Skarsgård och rollen som Stu Redman spelas av James Marsden. Om man kollar på trailern så verkar det ju lovande, men det är en serie och bok som är svår att försöka nå upp till och jag hoppas verkligen att dom lyckas.

Svensk premiär är den 18:e december på HBO Nordic

Se trailern här:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>