Hem / Nyheter / Pedro Pascal: att bära rustningen i The Mandalorian är som att bli blind
The Mandalorian - Säsong 3

Pedro Pascal: att bära rustningen i The Mandalorian är som att bli blind

Mandalorianrustningen är den mest distinkta rustningen i hela galaxen. Med dess supercoola design och hållbarhet kan beskar-rustningen stå emot vilken typ av attack som helst och ger bäraren högsta skydd och ett hotfullt utseende. I Disney+ serien ser vi Mando hamna i problem ett antal gånger på grund av värdet på hans rustning. Men hur praktiskt är det att bära den på inspelningen? Skådespelaren Pedro Pascal uttrycker sin åsikt om känslan och funktionaliteten av Mandalorian-rustningen i en ny intervju med Empire Magazine.

“Det är som att sätta på en handske från huvud till tå med vikter på”, förklarar skådespelaren. Även om det är omöjligt att avgöra vem som är bakom hjälmen med tanke på dess design och det faktum att Mando aldrig tar av sig hjälmen, känner Pascal att “det är ironiskt att du inte kan se någon ansiktsuttryck eftersom det sätter dig så fullständigt i världen, och omedelbart gör karaktären känna verklig”, och tillägger “men du kan inte se ett skit!”

Under två säsonger och i The Book of Boba Fett har vi sett Mandalorianen göra fantastiska stordåd tack vare beskar-rustningen. Han kan ta direkt skott från Stormtroopers gevär, tåla explosioner och mycket mer som hjälper honom att slutföra varje uppdrag han ger sig på. Skådespelaren avslöjar att kostymavdelningen har “fortsatt att finslipa och göra det mer bekvämt, men det är som att bli blind”.

Självklart skulle vikten av kostymen kombinerad med actionsekvenser minska dess funktionalitet. Pascal fortsätter, “Ditt andetag immar helt upp den smala springan som du kan se igenom. Det finns ingen perifer syn. Om det finns ett hål kommer jag att falla i det”, skrattar han. Trots det uppskattar skådespelaren faktumet att när han sätter på sig rustningen, transporteras han omedelbart till karaktären: “När den är på, känner du omedelbart dig kraftfull, skyddad, farlig och som en beskyddare.”

I den kommande säsongen av serien kommer Din Djarin att återvända till Mandalore för att söka förlåtelse för att ha tagit av sig hjälmen under andra säsongen, och därmed brutit sin tro kod för att säga hej då till Grogu. Säsong 3 kommer att återföra Pascal som Din Djarin tillsammans med Grogu, Emily Swallow som The Armorer, Carl Weathers som Greef Karga, Omid Abtahi som Dr Pershing, Giancarlo Esposito som Moff Gideon, Katee Sackhoff som Bo-Katan, och Amy Sedaris som Peli Motto, bland andra.

Den tredje säsongen av The Mandalorian kommer att ha premiär den 1 mars. Du kan kolla in trailern nedan:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>