Hem / Nyheter / Sinéad O’Connor sjunger öppningstitelsången för Outlander säsong 7
Outlander, Starz

Sinéad O’Connor sjunger öppningstitelsången för Outlander säsong 7

Outlander har blivit en av de mest älskade TV-serierna i världen sedan dess första säsong sändes 2014. För fansen har STARZ en speciell överraskning på alla hjärtans dag – en ny version av öppningstitelsången, “The Skye Boat Song”, som är speciellt anpassad för den kommande sjunde säsongen. Denna säsong är särskild, då den ikoniska låten tolkas av den Grammy-vinnande artisten Sinéad O’Connor.

Som en del av den nya säsongens produktion har “Outlander” fått flera nya tillskott till rollistan, inklusive Charles Vandervaart, Izzy Meikle-Small och Joey Phillips. De kommer att ansluta sig till den återvändande casten, inklusive Caitríona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin och John Bell. Enligt tidigare uttalanden av STARZ förväntas den sjunde säsongen av “Outlander” att ha premiär i sommar.

“The Skye Boat Song” har anpassats för varje säsong av serien, vilket bidrar till den speciella stämningen. Sinead O’Connor’s röst ger en ny dimension till öppningstiteln som utgör en del av seriens unika identitet. Matthew B. Roberts, showrunner och exekutiv producent för “Outlander”, sa: “Vi är hedrade att ha Sinead O’Connor som sjunger ‘The Skye Boat Song’. Hennes tolkning påminner mig om allt som är vackert med ‘Outlander’. Hennes röst är en av tiderna – en som genomborrar hjärta och själ – och inkapslar seriens ande.”

Om du vill höra “The Skye Boat Song” i Sinead O’Connors version innan premiären kan du titta på den nya öppningssekvensen nedan.

Outlander är baserad på Diana Gabaldons internationellt bästsäljande bokserie och har blivit en av de mest populära TV-serierna genom tiderna. Säsong 7 av “Outlander” är en serie som fansen inte vill missa.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>