Hem / Nya TV-serier / Syfys nya serie ‘The Ark’ tar med tittarna på en nervkittlande resa ut i rymden
The Ark, TV-serie från Syfy

Syfys nya serie ‘The Ark’ tar med tittarna på en nervkittlande resa ut i rymden

Hundra år in i framtiden har planetkoloniseringsuppdrag börjat som en nödvändighet för att hjälpa till att säkra överlevnaden för den mänskliga rasen. Det första av dessa uppdrag ombord på ett rymdskepp som kallas Ark One drabbas av en katastrofal händelse som orsakar massiv förstörelse och förlust av liv. Med mer än ett år kvar innan de når sin destination, brist på livsuppehållande förnödenheter och förlust av ledarskap, måste den kvarvarande besättningen bli de bästa versionerna av sig själva för att hålla kursen och överleva.

Serien utlovar en spöklik, atmosfärisk och nästan hemsökt stämning som skulle kännas hemma i en Ridley Scott produktion. När allt går åt skogen i yttre rymden, vem kommer att ta ledarskapet och rädda skeppet? Du ser döda kroppar som ligger överallt, människor som skriker och uttrycker sin rädsla och paranoia, vilket – sist vi kollade – inte är särskilt positiva förtecken.

“The Ark” är skapad av Dean Devlin, som tidigare varit med och skapat filmer som “Independence Day” och “Stargate” och Jonathan Glassner (Stargate SG-1). De båda fungerar också som showrunners och executive producers för serien. Marc Roskin och Rachel Olschan-Wilson från Electric Entertainment är också executive producers, medan Jonathan English från Balkanic Media och Steve Lee är producenter.

“The Ark” hade premiär på Syfy den 1 februari 2023.

Officiell trailer för The Ark

Få en första titt på vad som väntar i rymden med den officiella trailern för “The Ark”. I trailern får vi se hur besättningen på Ark One kämpar för att överleva efter en katastrofal händelse, och de många faror de står inför på vägen till sin nya hemplanet. Serien lovar en spännande och skrämmande resa ut i rymden.

Se de första 5 minuterna av The Ark

Klicka på länken nedan för att se de första fem minuterna av seriens premiäravsnitt. Här kan du se hur något definitivt har gått fel på Ark One’s uppdrag, men tack och lov är den unga besättningen full av tillräckligt snabba tänkare för att överleva ögonblicket. Vad som händer härnäst får du dock se genom att titta på resten av pilotavsnittet.

De första 5 minuterna av premiäravsnittet av The Ark (Syfy)

Foto: Syfy

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>