Hem / Nya TV-serier / Amazon ger grönt ljus till ‘We Were Liars’ – en ny serie av Julie Plec och Carina Adly MacKenzie
Julie Plec. Photo Credit: Ricky Middlesworth

Amazon ger grönt ljus till ‘We Were Liars’ – en ny serie av Julie Plec och Carina Adly MacKenzie

Prime Videos ger grönt ljus till serien “We Were Liars”, en fängslande dramaserie baserad på den bästsäljande romanen av E. Lockhart. Serien är skapad av Julie Plec och Carina Adly MacKenzie och utlovar en blandning av spänning och emotionellt djup.

Prime Video har nyligen beslutat att producera en tv-serie baserad på E. Lockharts bästsäljande roman “We Were Liars”. Julie Plec, känd för sina framgångar med “The Vampire Diaries” och “The Originals”, kommer att samarbeta med Carina Adly MacKenzie, skaparen av “Roswell, New Mexico”, för att ge liv åt denna gripande berättelse.

“We Were Liars” är en uppslukande berättelse om kärlek, svek och mörka familjehemligheter. Serien kretsar kring en ung kvinna vid namn Cadence Sinclair Eastman, som dras tillbaka till hennes förmögna familjs privatö för att konfrontera sanningen bakom en tragisk olycka som hände sommaren innan.

Julie Plec och Carina Adly MacKenzie kommer att fungera som seriens showrunners och exekutiva producenter. Tillsammans med deras imponerande bakgrund inom tv-drama, kommer de att bidra till att skapa en rik och komplex berättelse fylld av oförutsägbara vändningar.

Förväntningarna är höga för denna kommande serie, och fans av romanen kan knappt vänta på att se hur dess fängslande berättelse kommer att gestaltas på skärmen. Med sådana erfarna och begåvade skapare vid rodret, är det troligt att “We Were Liars” kommer att bli ännu en framgångsrik och minnesvärd produktion för Prime Video.

Framtida tittare kan förvänta sig en intensiv, känslosam och spännande resa när “We Were Liars” når deras skärmar. Medan ett premiärdatum ännu inte har bekräftats, är det säkert att säga att denna serie kommer att bli en tittarfavorit för både gamla och nya fans av den ursprungliga romanen.

Photo Credit: Ricky Middlesworth

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>